Print 

Papaver Food & Drinks - Menukaart

13.10.17
Voor de kleinsten.

Mini hamburgers met slaatje en verse frietjes.  € 8.00

Kipfilet met appelmoes en frietjes.   € 9.00 

 

Slaatjes

Californian salad met  kingkrab, mango, koolrabi en appelsien.   € 22.50

Sla " folle " Papaver " (sneetje ganzenlever, coquille, pata negra en tonijn)  € 22.50

Salade met geitenkaas,quinoa, rode biet, appel en tuinkruidendressing.  € 20.00

Slaatje met gebakken kip, chinese kool,komkommer en yoghurt/currysausje.  € 20.50

 

Pasta en wokgerechten.

Zwarte pasta " groene pesto " rundcarpaccio, roquette en parmesan.  € 20.00

Gebakken kip met gebakken rijst uit de wok.   € 19.50

Pasta "Papaver" met gamba's , look en olijfolie.  € 24.00

 

Belgische specialiteiten.

Huisbereid stoofvlees met witloofslaatje en verse frietjes.  € 18.00

A la minute bereide rundtartaar met slaatje, verse frietjes en mayonaise.  € 18.00


 

Voor de kleine honger of als koud voorgerechtje.

Carpaccio van rundvlees met roquette en parmesan.  € 13.50

Bordje artisanale " pata negra ".  € 18.00

Maki dragon eye van verse tonijn en avocado.  € 15.50

voor de kleine honger of als warm voorgerechtje.

Dagsoep.  € 5.00

Duo van ambachtelijk bereide garnaalkroket en kaaskroket " Oud Brugge ".  € 13.00

 

Vleesgerechten.

Filet pure " Angus " met frietjes en saus naar keuze (bearnaise, champignon, peper).  € 28.00

Geflambeerde pepersteak met witloofslaatjes en verse frietjes.  € 21.50

Visgerechten.

Trio van verse tonijn(gegrild/tataki/sashimi) met slaatje, sojasaus en zachte gembermayonaise.  € 25.50

Gegrilde grietfilet met couscous en méditerraanse groenten.  € 24.50

Gebakken zeetongfilet met puree, spinazie, kappers, garnalen en witte wijn-saus.  € 24.50

Gebakken scampis met pittige tomaten/paprikasaus en pasta.  € 22,50

ONZE SUGGESTIES. (voorgerechten)

Duo van palingbereiding met roggebrood en rode biet.  € 16.50.

Huisgemaakte viskoekjes met sweet-chillisaus en koriandermayonaise.  € 15,50

Carpaccio van hert, soja/rozemarijndressing en hartige bouillon.  € 17.50

 

ONZE SUGGESTIES (hoofdgerechten)

Pietermanfilet met duo van pompoen/kikkererwten, feta en jus van vadouvan.  € 23.50

Gebakken wilde eend met rode kool, aardappelpannekoek en duvelsausje.  € 27,50

Gebakken hertekalf met warm appeltje, veenbessen, knolselderpuree en boontjes.  € 29,50



 

Menu Papaver € 45,-

kies een voorgerecht uit de suggestiekaart.

- - -

kies een hoofdgerecht uit de suggestiekaart.

- - -

assortiment van ons huisbereid dessert.

Onze tapas.

portie pata negra.  € 10.00

portie ansjovis.  € 4.50

portie scampi fritti.  € 9.50

portie garnaalballetjes.  € 6.50

portie kaasballetjes.  € 6.50

Tapaschotel " Fée D´or ".  € 20.00

Dessertkaart.

Dame blanche.  € 6.50

Café glacé.  € 6.50

Huisgemaakte crème brulée.  € 7.50

Moelleux van chocolade.  € 8.50

Kinderijsje.  € 4,00

Millefeuille met gemarineerde mango.  € 8.50

Citroensorbet " colonel ".  € 8,50

Assortiment van ons huisbereid dessert.  € 9,50

Bordje met zalige artisanale kazen.  € 11,50