Print 

Papaver Food & Drinks - Menukaart

07.07.17
Voor de kleinsten.

Mini hamburgers met slaatje en verse frietjes.  € 8.00

Kipfilet met appelmoes en frietjes.   € 9.00 

 

Slaatjes

Californian salad met  kingkrab, avocado en pompelmoes.   € 22.50

Sla " folle " Papaver " (sneetje ganzenlever, coquille, pata negra en tonijn)  € 22.50

Salade met geitenkaas, walnoten, appel en een walnoot/honingdressing.  € 19.00

Caeser salad " Papaver ".  € 20.50

 

Pasta en wokgerechten.

Zwarte pasta " groene pesto " rundcarpaccio, roquette en parmesan.  € 18.00

Verse noedels uit de wok met kip, champignon-mix en chili.   € 19.50

Pasta "Papaver" met gamba's , look en olijfolie.  € 24.00

 

Belgische specialiteiten.

Huisbereid stoofvlees met witloofslaatje en verse frietjes.  € 18.00

A la minute bereide rundtartaar met slaatje, verse frietjes en mayonaise.  € 18.00


 

Voor de kleine honger of als koud voorgerechtje.

Carpaccio van rundvlees met roquette en parmesan.  € 13.50

Bordje artisanale " pata negra ".  € 18.00

Maki dragon eye van verse tonijn en avocado.  € 15.50

voor de kleine honger of als warm voorgerechtje.

Dagsoep.  € 5.00

Duo van ambachtelijk bereide garnaalkroket en kaaskroket " Oud Brugge ".  € 13.00

 

Vleesgerechten.

Filet pure " Angus " met frietjes en saus naar keuze (bearnaise, champignon, peper).  € 28.00

Geflambeerde pepersteak met witloofslaatjes en verse frietjes.  € 21.50

Visgerechten.

Trio van verse tonijn(gegrild/tataki/sashimi) met slaatje, sojasaus en zachte gembermayonaise.  € 24.50

Gegrilde dorade met warme seizoensgroenten en puree.  € 22.50

Gebakken zeetongfilet met puree, spinazie, kappers, garnalen en witte wijn-saus.  € 24.50

Gebakken scampis met zachte dashisaus, koriander en rijst.  € 21,50

ONZE SUGGESTIES. (voorgerechten)

Graved lax met structuren van rode biet, gin en een crème van avocado en limoen.  € 17.50.

Carpaccio van coquilles met erwten en munt.  € 19,50

Carpaccio van gerookte eend met wortelvariatie, perzik en gember..  € 16.50

 

ONZE SUGGESTIES (hoofdgerechten)

Zeeuwse mosselen met verse frietjes.  € 23.50

Zeeuwse mosselen: witte wijn  of  curry  of  look  of  roquefort.  € 24.50

Op vel gebakken roodbaars met venkelpuree, gepofte tomaatjes en jus van garnalene. € 22,50

Haasje van lomo duroc met risotto van courgette en olijfjes.  € 24,50

Tomaat met grijze garnalen, slaatje en verse frietjes.  € 26,50



 

Menu Papaver € 45,-

kies een voorgerecht uit de suggestiekaart.

- - -

kies een hoofdgerecht uit de suggestiekaart.

- - -

assortiment van ons huisbereid dessert.

Onze tapas.

portie pata negra.  € 10.00

portie ansjovis.  € 4.50

portie scampi fritti.  € 9.50

portie garnaalballetjes.  € 6.50

portie kaasballetjes.  € 6.50

Tapaschotel " Fée D´or ".  € 20.00

Dessertkaart.

Dame blanche.  € 6.50

Café glacé.  € 6.50

Huisgemaakte crème brulée.  € 7.50

Moelleux van chocolade.  € 8.50

Kinderijsje.  € 4,00

Soepje van verse aardbeien met munt en vanilleijs.  € 8,50

Crème brulée van specerijen en citrus.  € 7,50

Citroensorbet " colonel ".  € 8,50

Assortiment van ons huisbereid dessert.  € 9,50