Print 

Papaver Food & Drinks - Menukaart

01.01.18
Valentijnsmenu 2018

Aperitief vh huis met drie amusehapjes.

- - - - -

Zalm / appel / selderij

- - - - -

Consomée / kombu / shitake

- - - - -

Pig-cheek / graanmosterd / groentenbbq

of

Skrei / garnalen / aardappel / beurre blanc

- - - - -

Chocolade / passievrucht / mango

- - - - -

Koffie of thee met versnaperingen

- - - - -

Cadeautje voor haar en hem

€ 65,- pp

Voor de kleinsten.

Mini hamburgers met slaatje en verse frietjes.  € 8.00

Kipfilet met appelmoes en frietjes.   € 9.00 

 

Slaatjes

Californian salad met  kingkrab, pompelmoes, komkommer en avocado.   € 23.50

Sla " folle " Papaver " (sneetje ganzenlever, coquille, pata negra en tonijn)  € 22.50

Salade met geitenkaas,quinoa, rode biet, appel en tuinkruidendressing.  € 20.00

Slaatje met gebakken kip, chinese kool,komkommer en yoghurt/currysausje.  € 19.50

 

Pasta en wokgerechten.

Zwarte pasta " groene pesto " rundcarpaccio, roquette en parmesan.  € 20.00

Gebakken kip met gebakken rijst uit de wok.   € 19.50

Pasta "Papaver" met gamba's , look en olijfolie.  € 24.00

 

Belgische specialiteiten.

Huisbereid stoofvlees met witloofslaatje en verse frietjes.  € 18.00

A la minute bereide rundtartaar met slaatje, verse frietjes en mayonaise.  € 18.00


 

Voor de kleine honger of als koud voorgerechtje.

Carpaccio van rundvlees met roquette en parmesan.  € 13.50

Bordje artisanale " pata negra ".  € 18.00

Maki dragon eye van verse tonijn en avocado.  € 15.50

voor de kleine honger of als warm voorgerechtje.

Dagsoep.  € 5.00

Duo van ambachtelijk bereide garnaalkroket en kaaskroket " Oud Brugge ".  € 13.00

 

Vleesgerechten.

Filet pure " Angus " met frietjes en saus naar keuze (bearnaise, champignon, peper).  € 28.00

Geflambeerde pepersteak met witloofslaatjes en verse frietjes.  € 21.50

Visgerechten.

Trio van verse tonijn(gegrild/tataki/sashimi) met slaatje, sojasaus en zachte gembermayonaise.  € 25.50

Gegrilde grietfilet met couscous en méditerraanse groenten.  € 24.50

Gebakken zeetongfilet met puree, spinazie, kappers, garnalen en witte wijn-saus.  € 24.50

Gebakken scampis met pittige tomaten/paprikasaus en pasta.  € 22,50

ONZE SUGGESTIES. (voorgerechten)

Carpaccio coquilles / radijs / komkommer / zalmeitjes / zure room / chili.  € 19.50.

Kalf / paling / rode biet / kruidenkaas / gepekelde sjalot.  € 17,50

Tataki rund / soja / mosterd / krokante aardappel.   € 16.50

 

ONZE SUGGESTIES (hoofdgerechten)

Gegrilde Ierse ribeye / merg / bordelaisesaus / sucrine.  € 27.50

Zalm " mi cuit "/ knolselder / zoete aardappel / cocos-currysaus.  € 23,50

Vlaswijting / duxelle / aardpeersoep / waterkers.  € 23,50



 

Menu Papaver € 45,-

kies een voorgerecht uit de suggestiekaart.

- - -

kies een hoofdgerecht uit de suggestiekaart.

- - -

assortiment van ons huisbereid dessert.

Dessertkaart.

Dame blanche.  € 6.50

Café glacé.  € 6.50

Huisgemaakte crème brulée.  € 7.50

Moelleux van chocolade.  € 8.50

Kinderijsje.  € 4,00

Carpaccio van clementine met kaneel, pecanoten engranité van gin.  € 8.50

Citroensorbet " colonel ".  € 8,50

Assortiment van ons huisbereid dessert.  € 9,50

Warme crumble van verse vijgen met bol vanilleijs.  € 9,00

Onze tapas.

portie pata negra.  € 10.00

portie ansjovis.  € 4.50

portie scampi fritti.  € 9.50

portie garnaalballetjes.  € 6.50

portie kaasballetjes.  € 6.50

Tapaschotel " Fée D´or ".  € 20.00